top of page
Zoeken

Heien
In alle gesprekken die wij met opdrachtgevers hebben die een huis of een verbouwing overwegen komt steevast de vraag naar voren of er geheid moet worden. Hopelijk niet wordt daar altijd bij gezegd.

Als je je voorstelt dat er zo'n machine als in het voorgaande plaatje in je tuin terechtkomt is het niet moeilijk in te zien dat je tuin geheel verwoest is en dat ze opnieuw ingericht moet worden. De angst daarvoor is heel begrijpelijk.

Gelukkig zijn heibedrijven en funderingsdeskundigen heel inventief en hebben ze veel machines uitgevonden die je tuin grotendeels in tact laten. Er zijn zelfs heistellingen die in huis gebruikt kunnen worden.

Hieronder een aantal voorbeelden van dat soort stellingen. Zodat u zich over het heien niet al te veel zorgen hoeft te maken. De voordelen van een fundering die onderheid is zijn enorm.

De kans dat zich in de loop van de tijd scheuren of verzakkingen zullen voordoen in het met heipalen gesteunde gedeelte is minimaal. Dat kan bij een niet onderheide fundering wel anders zijn. Hopelijk bent u na het zien van de mogelijkheden overtuigd dat heien een reeële mogelijkheid is die risico's te elimineren.bottom of page